0 comentaris
20:00
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
CiU i PP demanaran empara al Síndic de Greuges i no descarten sol•licitar la dimissió de Ballesteros si aquest no els hi facilita la documentació de la Candidatura 2017
  
Imatge d'arxiu de l'Alcalde i membres de la junta de la Candidatura Tarragona 2017
Els grups de l’oposició a l’ajuntament de Tarragona, CiU i PP, ens han fet arribar el següent comunicat al voltant de la polèmica sorgida en la gestió de la Candidatura 2017:

1.- Els nostres respectius Grups Polítics continuem sense rebre la informació detallada que vam demanar a l’Alcalde. Continuem pensant que és absolutament inacceptable en democràcia que es negui a l’oposició tota la informació sobre un projecte de Ciutat.

2.- En els darrers dies han aparegut noves informacions que posen sobre la taula, de manera encara més evident, la necessitat de transparència informativa. La negativa de l’Alcalde a donar informació incrementa dia a dia la sensació que al voltant de la Candidatura Tarragona 2017 s’ha creat tota una xarxa clientelar per pagar favors polítics.

3
.- Ha aparegut una nova empresa propietat del Sr. Luengo, SERVICE SOLUTION PROVIDERS S.L. que ha facturat a la Candidatura 38.995 euros. Segons notícies aparegudes en el dia d’avui (dijous) a diversos mitjans de comunicació, entre els mesos de juliol de 2007 i juny de 2008 aquesta empresa va tenir com a únic treballador el Sr. AGUSTÍ MALLOL, i l’increment de la despesa de personal de l’empresa va ser de 35.913 euros.

4.- L’Alcalde es nega a facilitar-nos més informació, quan es evident que és necessària per poder eliminar qualsevol dubte sobre quins serveis ha facturat SERVICES SOLUTION PROVIDERS S.L. a la Candidatura.

5.- Si l’Alcalde manté la seva actitud de negar informació als representants legítims de la ciutadania DEMANAREM EMPARA AL SÍNDIC DE GREUGES i ens plantejarem demanar les màximes responsabilitats polítiques a L’ALCALDE BALLESTEROS.

TT : La informació de l’empresa SERVICE SOLUTION PROVIDERS S.L. la va publicar en primícia aquest dimecres 3 de setembre a les 20.00H TOT TARRAGONA, i les dades econòmiques que apareixen en aquest comunicat són les que va publicar ahir TT, en referència a aquesta empresa ja vam fer al·lusió en l’editorial del passat 27 d’agost. Aixì com d'altres irregularitats al voltant de la Candidatura (enllaç notícia empresa Direct serveis)
Documentació addicional
Pitu Tarrasa - 04/09/2008 - 20:00h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.