0 comentaris
11:27
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Normalitzat el trànsit ferroviari de la línia Tarragona-Reus
  
Adif ha restablert des d'aquest dilluns, 20 de setembre, la circulació ferroviària en tota la línia Tarragona-Reus després de finalitzar les complexes actuacions, iniciades el passat mes de juliol, per al desenvolupament del Corredor Mediterrani a Catalunya.

El restabliment del tràfic s'ha produït per ambdues vies entre Torredembarra i Reus, trajecte que ha estat tallat aquest cap de setmana passat per permetre el canvi dels enclavaments de les estacions de Tarragona i Tarragona Classificació.

Per donar continuïtat als treballs, la línia Port Aventura-Tarragona Mercaderies-Tarragona Viatgers romandrà tallada dues setmanes més per realitzar la substitució dels desviaments convencionals pels aparells d'ample mixt.

Els treballs pendents consisteixen en la instal.lació de 5 aparells de via d'ample mixt i 2 canviadors de fil. Durant aquest període els trens dièsel de mercaderies podran accedir en manera de maniobres.
Redacció TT - 21/09/2021 - 11:27h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.